Schaapskooi Hardinxveld

Gemeente de Schaapskooi Hardinxveld

Gemeente de Schaapskooi wil Bijbelgetrouw gemeente zijn en is van mening dat daarvoor herleving (opwekking) nodig is. Het is ons verlangen om te blijven in de eenvoud van Christus. Om Handelingen 2:42 te praktiseren proberen wij zoveel mogelijk de huisgemeenten die binnen het geheel van de Schaapskooi functioneren te ondersteunen en op te bouwen. Als Schaapskooi hebben we een aantal gezamenlijke activiteiten waaronder bidstonden en de zondagse eredienst. Zo willen we dat beide vormen van gemeente-zijn elkaar ondersteunen en versterken.De naam Schaapskooi is een bewuste keuze omdat we geen denominatie willen zijn binnen het Lichaam van Christus. De Heere heeft ons geroepen deze gemeente te stichten, maar ons gebed is dat de Heere heel ons land gaat herstellen. We zijn dan ook zeker niet alleen naar binnen gericht, maar verlangen dienstbaar te zijn aan het gehele Lichaam van Christus.


Op zondagmorgen 10.00 uur  komen we als Gemeente de Schaapskooi Hardinxveld samen aan de Rembrandtstraat 27A te Hardinxveld-Giessendam, buurt: Boven-Hardinxveld.


Op donderdagavond komen wij samen in de huizen. Op dit moment in Hardinxveld-Giessendam (Neder-Hardinxveld), Boven-Hardinxveld en Uitwijk.


Op zondagmiddag 13.15 uur komt onze zustergemeente de Schaapskooi Ouderkerk aan den IJssel samen aan de Rozenlaan 11 in Ouderkerk aan den IJssel. Voor nadere informatie over de Schaapskooi Ouderkerk aan den IJssel klik hier: URL: http://deschaapskooiouderkerk.nl/

Schaapskooi Hardinxveld Schaapskooi Hardinxveld

Home

De Schaapskooi
Preken

Zending

ANBI

Contact


Gemeente de Schaapskooi
Rembrandtstraat 27A
3372 XM Hardinxveld-Giessendam (buurt: Boven-Hardinxveld)
Bankrekeningnummer: NL70RABO0129331902

Email: info@deschaapskooihardinxveld.nl

Home ANBI De Schaapskooi Preken Zending Contact Doop
Gemeente de Schaapskooi Hardinxveld